Sponsors

Met uw hulp

Het verkleinen van de digitale kloof kunnen wij als stichting niet alleen. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Wij zijn op zoek naar sponsors die samen met ons onze doelen wil helpen realiseren.

Ons voornaamste doel is elk jaar minimaal 1000 kinderen digitaal vaardig te maken met het oog op hun toekomst. Hiermee verkleinen wij de digitale kloof die er thans bestaat. Maar wij willen ook de ouders betrekken en coachen zodat zij hun kinderen verder stimuleren en helpen om de technologische ontwikkelingen bij te benen. De stichting Wan Koni Pikin blijft beschikbaar voor deze groepen om te helpen waar nodig.

Onze doelenWij zijn op zoek naar donaties voor een busje om kinderen die geen vervoer hebben of niet kunnen betalen opgehaald kunnen worden voor een ICT-cursus. Tevens zal dit busje ingezet worden voor het vervoeren van ICT leermiddelen en het bezoeken van alle districten in Suriname waar wij gratis trainingen zullen verzorgen.

Elke cursist wordt voorzien van een handleiding om de training zo goed mogelijk te volgen. Per vak (Leren omgaan met de computer, veilig internetten, Werken met email, Word, Excel en Powerpiont) telt de handleiding ongeveer 80 pagina's. Om de printkosten te beperken is Stichting Wan Koni Pikin opzoek naar een donatie van 4 stuks HP M402 toners voor eigen printer.

Voor studenten die geen computer / internet hebben of een studieruimte waar zij kunnen werken aan hun schoolopdrachten / onderzoeken is de stichting van plan ruimte beschikbaar te stellen alwaar zij in alle rust hun werk kunnen doen.

Hoe kan je bijdragen.

  • Sponsor a Child: Betaal de kosten voor de training van een kind.
  • Donaties: Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen ons helpen door:
    1. Hun deskundigen beschikbaar te stellen als trainers.
    2. Een financiële bijdrage te leveren voor een van onze projecten.
    3. Middelen te schenken z.a. tweedehandse laptops, computers, kantoormeubilair en dergelijke.
  • Vrijwilligers: Word vrijwilliger bij een van onze projecten en help mee Surinamers klaar te stomen voor de digitale wereld.

Doneer mogelijkheden


Doneren is mogelijk via de onderstaande methodes. Men kan geld overmaken op de stichtingsrekening of via de digitale wallets van Mope en Uni5Pay.
image image image

GofundMe

Stichtingsnummer: 45772
MOPE via nummer +5978622101
Rekening nummer Suriname:
SPSB 403 007 796 (SRD) | SPSB 403 007 797 (€) Ten name van Stg. Wan Koni Pikin

Rekening nummer Nederland:
IBAN: NL11 ASNB 0706 9179 52 (€) Ten name van Isselt W.B


Bedankt!


Wij van Stichting Wan Koni Pikin bedanken u bijvoorbaat voor uw bijdrage namens de kinderen

Ik help graag mee

Sponsoren

Wij bedanken deze sposoren voor hun bijdragen. Het zal zeer goed gebruikt worden. Bent u de volgende die mee helpt?

Het Snijpunt.